Enkele veel gestelde vragen:


Is paintball pijnlijk?
Bij een treffer voel je een lichte prik. De intensiteit hiervan hangt af van welke afstand je geraakt werd en op welke plaats van je lichaam je werd getroffen. De tijd dat iedereen vol blauwe plekken stond is definitief voorbij.

Wat meebrengen bij paintball?
Je paspoort, stevige schoenen en je goed humeur zijn onontbeerlijk. Handschoenen, een petje en reservekledij zijn aanbevolen.

Waar is het terrein gelegen?
Wij beschikken over een privaat outdoor terrein te Kasterlee van ongeveer 1,8 hectare, voorzien van greppels, bruggen, bunkers, forten, barricades, loopgrachten,... De natuurlijke begroeiing leent zich uitstekend om je te verbergen of om sniperacties uit te voeren. Een gedetailleerde routebeschrijving wordt meegegeven bij reservatie.​

Wanneer kan er gespeeld worden?
Alle dagen, het gehele jaar door, maar enkel na reservatie.

Met hoeveel spelers moeten we zijn?
Een minimum aantal van 10 spelers is vereist. Groepen groter dan 60 spelers worden onderling verdeeld en spelen dan een soort competitie. Zelf zetten wij geen groepen samen zodat je enkel met je eigen groep speelt.

Wat mag je verwachten voor je inschrijvingsgeld?
Voor 25 euro inschrijvingsgeld beschik je over een camouflage-overall, anti-fog beschermingsmasker, semi-automatische paintballgun, 100 verfballetjes, minimum 8 gevarieerde spelen, instructies en toezicht door marshalls.​

Zijn er nog extra's te bekomen?
Extra verfballetjes zijn te verkrijgen aan 8 euro per 100 stuks.
Extra luchtvullingen zijn gratis. Frisdranken kosten 2 euro.

Hoe reserveren?
Per telefoon op nummer 03/311.58.90 of gsm 0475/52.50.57 of via email: info@paintball-games.be
Bij reservatie dien je je naam, adres en telefoonnummer op te geven, samen met een speeldatum in optie.
Deze optie blijft gedurende een week staan zodat je de tijd hebt om een voorschot over te maken.Na die week kunnen wij die datum verder geven.
Je stort een voorschot van 150 euro op het rekeningnummer IBAN = BE42 0014 7218 4154 en BIC = GEBABEBB op naam van Laser Games, Stijn Streuvelslaan nr. 15 te 2390 Oostmalle, met vermelding van je naam en speeldatum.

Hoe verloopt het verder?
Na ontvangst van je voorschot staat je reservatie vast en wij sturen je dan een nauwkeurige routebeschrijving op. Enkele dagen voor de speeldatum nemen wij terug contact op om de details te bespreken.